5 områder, der kan skabe vækst

Bliv klogere på, hvordan Microsofts værktøjer kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed på fem nøgleområder: Omkostningsminimering, digitalisering, kundetiltrækning, medarbejderengagement og hybrid ledelse.

Minimering af omkostninger

Vi kender det alle sammen. Omkostningerne stiger, og abonnementerne bliver dyrere. Men hvad nu, hvis der var en måde at få klare og hurtige svar på spørgsmål om licenser og omkostninger? Forestil dig en finansiel vagthund, som på få minutter kan give en analyse af, om dine Microsoft 365 licenser er optimeret i forhold til omkostninger, vækst og medarbejderbehov. Vagthunden findes – og Microsoft kalder den Cost Control Panel.

Vil du se, hvilke tricks den kan? Hør, hvordan vi på 15 minutter kan opnå besparelser og give dig styr på omkostningerne:

Læs bogen Minimering af omkostninger

Digitalisering i 2023

Digital transformation kan være en overvældende opgave for dig som leder. Og vejen fra vision til konkret handling kan virke lang. Men der er godt nyt: Der findes et præcist værktøj, som kan omsætte vision til håndgribelige og konkrete forslag til forbedringer. Nemlig Microsoft Adoption Score.

Det kan give dig vigtig viden og anbefalinger til, hvordan du kan implementere digitalisering i 2023. Lyder det interessant?

Læs bogen Digitalisering

Tiltrækning af kunder

Som leder ved du, at gode kunderelationer kræver tillid, relevant viden og forståelse. Du ved også, at
der ligger meget arbejde i at tilvejebringe og vedligeholde de gode relationer.

Hvad nu, hvis du kunne kommunikere din virksomheds styrker og fordele på en mere effektiv måde?
Lad os vise dig, hvordan AI-funktionalitet på LinkedIn kan revolutionere din kommunikation med
både nye og eksisterende kunder.

Vil du tage det næste skridt mod at tiltrække nye kunder?

Læs bogen Tiltrækning af nye kunder

Medarbejderengagement

Der er ingen tvivl om, at det er medarbejderne, der driver virksomheden. Men hvordan engagerer du dig bedst i dem, når tiden føles for kort og din opmærksomhed er spredt i mange retninger? Der findes en platform, som kan hjælpe dig med dette. Microsoft har skabt Viva Engage, en gratis tjeneste i Teams, der hjælper dig med at dele glæde, ekspertise og behov på en gennemsigtig og uformel måde.

Ønsker du at lære mere om, hvordan denne platform kan styrke din virksomhed?

Læs bogen Medarbejderengagement

Hybrid ledelse

Den hybride arbejdsmodel kan give udfordringer med manglende nærhed, når kollegerne er på farten eller arbejder hjemme. Omvendt kan det give udfordringer med pladsen, hvis alle pludseligt skal være på virksomheden på samme tid? Microsoft har bygget et digitalt værktøj, som kan hjælpe med at bygge broer mellem den fysiske og den digitale verden. De kalder det for Connected Workplace.

Kunne du være interesseret i at høre mere værktøjet?

Læs bogen Hybridledelse

Interesseret i at komme igang?

Tal med os om hvordan ENVO IT kan hjælpe din virksomhed
Frantz Dhin Partner, Cybersikkerhed

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com