Apple til erhverv

Apple produkter

Vi vil give dig den bedste Apple-oplevelse

Vi har nogle af de dygtigste Apple-specialister i Danmark til at hjælpe dig, vi er godkendt af Apple som autoriseret Apple forhandler, og vi er en del af Apple Consultants Network – som de første i Danmark.

Vi supporterer og rådgiver også, i alle ydelser, produkter og services, vi sælger. Vi vil nemlig ikke bare sælge dig ‘en pakke’, som vi så efterlader på dit dørtrin. Vi vil være helt sikre på, at du bliver glad for pakken – og at du fortsat får glæde af den.

styr på dine Apple enheder

Uanset om I har 5 eller 10000 Apple enheder i virksomheden, skal du kunne sove uforstyrret om natten, fordi du ved, der er styr på dem.
Vi kan nemt opsætte, drifte og udvikle alle din virksomheds Apple enheder – og sikre din nattesøvn.

Vi er partnere med (og forhandlere af) blandt andet Jamf, Microsoft Intune, Kandji, Mosyle og Addigy – og vi har specialister, der venter i startblokkene, klar til at sætte det hele op for dig.

Så du skal faktisk ikke gøre andet, end at lægge rent sengetøj på din seng – så er din nattesøvn sikret.

Apple Device Management
MacBook Pro, iPhone og blomster på et loungebord

Valgfrihed giver medarbejderne større arbejdsglæde

Virksomhedens IT-platform behøver ikke være en enten-eller-løsning.
Bruger du PC eller Mac? Vi er ofte vant til at bruge det ene eller det andet, men ifølge Apple Specialist, Mark, så er det vanens magt, der har taget styringen, når vi insisterer på det ene frem for det andet.

En PwC-undersøgelse viser, at 78% af millennials mener, at adgangen til deres foretrukne teknologiprodukter på arbejdspladsen vil betyde, at de kan udføre deres arbejde mere effektivt.

Læs mere

Indkøb skal forbedre din situation
– ikke bebyrde den

Vi er autoriseret Apple forhandler, og du kan købe alt Apple hardware du har brug for, hos os. Vi kan også sætte det op, supportere og servicere dig, så du ikke skal gøre andet end at sende det ud til dine ansatte.
Det betyder at du ikke behøver facilitere kontakt med flere forskellige leverandører, men kan få alt du har behov for hos os.

Har du kun behov for hardware – så kan vi også hjælpe dig med det.

Køb din Apple hardware ved en autoriseret forhandler

Det er en tillidssag at overlade sin IT til andre

Se hvad et udvalg af vores tilfredse kunder siger om os:
quote-svg

Vi er meget tilfredse med ENVO IT, fordi de er så kompetente, holder dét, vi aftaler – og altid er klar til at hjælpe, når vi har brug for det.

Niels Feder-Sværdpiil @ GANNI$

Niels Feder-Sværdpiil
IT Operations Manager, GANNI

quote-svg

Vi skulle have Macs til at fungere i vores Microsoftmiljø. Hertil manglede vi både viden og hænder, så vi hentede Mark fra ENVO IT ind til at hjælpe os.

Mark er god til at tale brugernes sprog. Han er nem at forstå, løser opgaverne og får tingene til at spille godt sammen.

Vi har siden hen, brugt Mark til andre opgaver i forbindelse med at forbedre brugeroplevelsen på det IT miljø vores medarbejdere benytter.

Tenna Gaarde Falkenby @ TV2/Danmark

Tenna Gaarde Falkenby
Tech Lead, TV2/Danmark

Apple Consultants Network

Apple Consultants Network er et globalt fællesskab af uafhængige professionelle tjenesteudbydere og teknologikonsulentfirmaer, der er specialiseret i Apple-løsninger og løsninger fra tredjeparter.

Apple-konsulenter implementerer, konfigurerer og servicerer alle Apple-enheder og tilbyder ekspertise, løsninger og software-løsninger.
Vi dækker alt fra at hjælpe virksomheder med at indføre den nyeste teknologi i deres IT-strategi, integrere med nuværende systemer, og støtte med diverse teknologitjenester.

Samtidig sikrer vores samarbejde med Apple Financial Services og vores genbrugsordning, at din organisation kan holde sin Apple-teknologi opdateret, og at ældre enheder aldrig går til spilde.

Læs mere om vores konsulentydelser
Apple Financial Services logo

Sådan kan du vide, præcis hvad en ny medarbejder koster

Med vores innovative finansieringsmulighed gennem Apple Financial Services er det nemmere end nogensinde at udstyre jeres medarbejdere med Apple-enheder. Få produkter og services, I har brug for, når I har brug for dem.

Apple Financial Services holder jeres omkostninger nede ved på forhånd at tage heide for Apple-enhedernes høje restværdi. Fleksible opgraderinger giver jer fuld kontrol over jeres fornyelsescyklus. Ingen skjulte gebyrer, ingen oprettelsespris – og ansøgningens behandlingstid er som regel på få minutter.

Financial Services

Wi-Fi og netværk

Apple-enheder har sikre trådløse netværksfor­bindelser indbygget.
iOS, iPadOS og macOS giver sikker adgang til de trådløse netværk, bl.a. med de ind­byg­gede branchestandarder WPA3-Enterprise og 802.1X.

Når en Apple-enhed bruges på et Cisco-netværk, prioriterer Fast Lane de vigtigste virksomhedsapps, så medarbejderne er sikret uforstyrret adgang. Og takket være forbedret roamingfunktionalitet bevarer iPhone og iPad for­bindelsen, når de bevæger sig på tværs af forskel­lige adgangspunkter.

Wi-Fi og netværk med Fast Lane

Apple Business Manager og MDM

Apple Business Manager er en alt-i-én portal, der hjælper virksomheder med at implementere og administrere Apple-enheder samt erhverve apps og indhold i volumen. Det fungerer sammen med Mobile Device Management (MDM)-løsninger for automatisk tilmelding og administration af enheder, selvom det ikke er en MDM-løsning i sig selv.

Læs mere om, hvorfor man bør bruge Apple Business Manager, eller ring for en uforpligtende samtale på 4259 0101.

 

Hvorfor man bør bruge Apple Business Manager?

Integrer Macs i dit Microsoft-miljø

Med Apple Device Management hjælper vi dig med, på kun 3 dage, at få styr på din virksomheds Mac-enheder, på lige fod som dine Microsoft-enheder.

De Mac-enheder der i dag ikke er administreret i et mangement system, kan du hurtigt og nemt få administreret, og integreret i dit Microsoft-miljø, således du bl.a. sikrer at det kun er de der bør have adgang til din virksomheds systemer og data, der har det.
Du får kontrol over hvilke enheder der bruges af hvem, og hvilke ansatte der har adgang til forskellige systemer og data.

Læs mere om Apple Device Management
Macbook, iPhone og iPad
Case

VisitDenmark

VisitDenmark gav sine medarbejdere det frie valg af arbejdsredskab – med hjælp fra ENVO IT.

Virksomhedens IT-platform behøver ikke være en enten-eller-løsning.
Hos VisitDenmark fik medarbejderne valget mellem PC og Mac, og det gjorde noget ved arbejdsglæden og effektiviteten.

Læs mere

Vi har en plan

Det giver ikke mening for os at lade være

Vi er ambitiøse, når det kommer til at give så meget som muligt tilbage til naturen, og derfor har vi skabt vores egen miljøpolitik:

– Vi cykler ud til vores kunder
– Vi planter træer hver måned
– Vi vælger underleverandører, som også er ambitiøse, når det kommer til bæredygtighed

ENVO for environment
Træer plantet
Apple landvindmøller nær Esbjerg
… og det har Apple også

Apple har de seneste år øget brugen af genanvendte materialer med lav CO2-udledning i deres produkter.

Alle iPhone-, iPad- ,Mac- og Apple Watch-enheder, der er lanceret i løbet af de sidste år indeholder genanvendt indhold, herunder 100 % genanvende sjældne jordarter i iPhones Taptic Engine. Det er helt nyt for både Apple og for smartphones i det hele taget.

Alene I 2019 reducerede Apple sin CO2-udledning med 4,3 millioner metriske tons takket være innovativt design og genanvendt indhold i produkterne.

Læs rapporten her (2023)