Apple Device Management

Administration af Apple devices handler oftest om at vide hvilket udstyr der findes og er aktivt, hvem som har det, og gøre det let for brugerne at tilgå firmaet ressourcer samtidig med at vi stiller de værktøjer til rådighed, som brugerne har behov for til at udføre deres arbejde.

Det handler om at give brugerne en god service, at de skal bruge mindre tid på at finde og tilgå virksomhedes systemer, således at de har dem lige ved hånden. Det handler også om at sikre overholdelse af databeskyttelsesreglerne (GDPR).

iPhone og iPads

Administration af iPads og iPhones handler typisk om at få separeret virksomhedens data fra brugerens private data, således at dokumenter ikke let ryger ind i brugerens iCloud, og således at kontakter ikke deles til Facebook og andre apps som har fået tilgang til brugerens adressebog. Hertil også at vi giver brugeren de apps de har behov for, hvor der samtidig sendes konfiguration ud så de automatisk vil være opsat til brugeren.

Macs

Administration af Macs handler typisk om at give brugeren genveje og andre lette adgange til virksomhedens systemer. For mange handler det om Office-pakken med tilhørende apps, som skal konfigureres til brugeren, men også andre apps. Ofte laves et katalog af apps, så brugeren kan vælge hvilke der foretrækkes.

Nogle kombinerer dette med sikkerhedsløsninger og antivirus-løsninger, alt efter hvad virksomhedens sikkerhedsprofil er. Vi ønsker også at de adgange som applikationerne efterspørger til mappe eller disk, eller når der spørges efter tilgængelighed, automatisk er tildelt på forhånd. Vi kan også forhåndsgodkende kernel- og systemudvidelser.

Management systemer

ENVO IT anbefaler Cloud-løsninger, der er designet til administration af Apple enheder.

”One size fits all” passer desværre ikke altid, hvorfor vi har specialiseret os i flere managementsystemer til administration af Apple enheder.

Vi har stor erfaring med følgende management systemer:

Med Addigys SaaS-platform får du en uovertruffent cloudbaseret løsning til administration og vedligehold af virksomhedens Apple-enheder.

Uanset om I har 5 eller 5.000 enheder, er det enkelt at implementere Addigy og Apple Business Manager.

Mosyle er moderne Apple administration til erhverv og skole/uddannelse. Over 20.000 virksomheder og skoler/uddannelsesinstitutioner har valgt Mosyle, da de udskiftede deres gamle Apple Device managementsystem.

Mosyle nytænker tilgangen til Apple Device Management og sikkerhed med Enterprise løsninger til både erhverv og uddannelse uanset størrelse.

Jamf, Vmware Workspace ONE, og Microsoft Endpoint Manager(Intune)

Jamf
VMWARE Workspace ONE
Microsoft Endpoint Manager (Tidligere Intune)

Fordele ved Apple Device Management

 • Liste over enheder
 • Let ibrugtagning med Automated Device Enrollment (også kalder for DEP – Device Enrollment Program)
 • Nulstilling (eller mistet tilstand) kan sendes til enheder som er mistet/stjålet
 • Begrænsninger og datasikkerhedsindstillinger (typisk administrative begrænsninger, ikke brugermæssige, men kan være begge dele)
 • App-Installation og anden 3. parts software
 • Self service katalog
 • Indstillinger til opsætning af konti og apps
 • Login med Microsoft (Office 365), Google og Okta
 • Udrulle sikkerheds- og systemopdateringer
 • Sikkerhedsprodukter og antivirus
 • Let adgang til support og hjælpesider

MacGuy as a Service

Vores alt-i-en-løsning som inkluderer ubegrænset support, justeringer, udvikling af programpakker os.v. kalder vi MacGuy as a Service. Denne service er til-tiltænkt virksomheder der ikke ønsker at bruge mere tid end højst nødvendigt på administration, sikkerhed, indkøb, klargøring og o.l. af Apple produkter.

Med MacGuy as a Service betaler du et fast beløb pr.måned pr.medarbejder, og så sørger ENVO IT’s Apple Specialister for resten.

Hvad siger kunderne?

GANNI

Vi er meget tilfredse med ENVO IT, fordi de er så kompetente, holder dét, vi aftaler – og altid er klar til at hjælpe, når vi har brug for det.

Vi kan også godt lide deres grønne profil. Hele deres bæredygtigheds-ambition, træplantning og ‘vi cykler ud til vores kunder’-strategi gør, at de passer perfekt til os og vores egne miljømål.

Det er dejligt at have en partner, som tænker i de baner.

Niels Feder-Sværdpiil, GANNI
TV 2 Danmark

Vi skulle have Macs til at fungere i vores Microsoftmiljø. Hertil manglede vi både viden og hænder, så vi hentede Mark fra ENVO IT ind til at hjælpe os.

Mark er god til at tale brugernes sprog. Han er nem at forstå, løser opgaverne og får tingene til at spille godt sammen.

Vi har siden hen, brugt Mark til andre opgaver i forbindelse med at forbedre brugeroplevelsen på det IT miljø vores medarbejdere benytter.

Tenna Gaarde Falkenby, TV2/Danmark

Vi kommer til at samarbejde med ENVO i lang tid. De er meget kompetente. Efter ENVO IT har hjulpet mig med at implementere Addigy, til styring af vores enheder, er mit arbejde som IT-Manager blevet meget lettere.

Mogens Engmark, CeriX