Lej Apple udstyr

Leje af Apple udstyr til erhverv har aldrig været nemmere med vores fleksible planer hos ENVO IT. Vi gør det økonomisk muligt for dig.

Med vores Apple Erhvervsleje planer, gør ENVO IT det nemt og økonomisk for virksomheder at leje det nyeste Apple udstyr. Det koster kun dét, som dine Apple enheder taber i værdi, mens du bruger dem.

Se priseksempler

Derfor kan det være en fordel at leje

Det kan være være kapitaltungt at skulle indkøbe nyt udstyr til en medarbejder. Men det nye tilbud fra Apple ændrer udgifterne til indkøb af Macs, iPads & iPhone markant.

Den samlede lejepris er nemlig kun den værdi dine Apple enheder taber i lejeperioden, men bliver fordelt ud på alle månederne, du har udstyret hos dig.

Det giver en fast, lav månedlig ydelse.

Sådan fungerer det
Step 1

Kom igang på under 10 minutter

Udfyld kontaktformularen nederst på denne side eller ring til os. Det eneste vi skal bruge er jeres CVR nummer.

(Minimum indkøbsordre er 100.000 kr).

Step 2

Du modtager aftalen

Vi laver en aftale til jer – som naturligvis er uforpligtende. Takket være enkle og tydelige vilkår i aftalen er I sikret en enkel og behagelig oplevelse

Aftalen sendes og underskrives elektronisk.

Step 3

Levering og godkendelse af udstyr

Efter underskrivelse af aftalen sender vi produkterne direkte til jeres adresse. I kan acceptere levering med elektronisk underskrift, når produkterne er ankommet.

Se her, hvor lidt det koster at leje helt nye Apple enhed hos os

Minimum indkøbsordre er 100.000 kr. ex.moms. Alle priser er med forbehold for endelig kreditvurdering, samt rente-, pris- og restværdiændringer. Ydelsen opkræves som udgangspunkt månedligt og er med fast rente. Ydelsen er eksl. moms og inkl. allrisk forsikring.

14″ MacBook Pro (M3 Pro)

363 kr pr. måned

36 måneder

iPhone 15 (128GB)

217 kr pr. måned

24 måneder

iPad Pro 12,9″ M2 (128 GB) Wi-Fi

325 kr pr. måned

24 måneder

15″ MacBook Air (M2)

270 kr pr. måned

36 måneder
Ofte stillede spørgsmål

For at kunne lease skal du minimum indkøbsordre er 100.000 kr. Rammeaftaler er muligt at lave ved samlet køb på over 250.000 kr. over en 3 årig periode.

Alle priser er ex.moms.

  • Det er billigere at leje i stedet for at købe enheden alene. Derudover undgår du store engangsinvesteringer.
  • Dine medarbejderes arbejdseffektivitet, tilfredshed og arbejdsmotivation øges, når de får mulighed for at arbejde med de værktøjer, de ønsker. Derudover øger Apple enheder medarbejdernes kreativitet og understøtter medarbejdernes samarbejde og fjernarbejde på innovative måder.
  • Muligheden for at udskifte sit udstyr til nyere modeller på et hvilket som helst tidspunkt.
  • Udstyrets livscyklus kan styres på en miljøvenlig og sikker måde. Når udstyr leveres tilbage fra leje restaureres det og sælges igen således at det ikke sendes til genbrug med det samme men får flere aktive år inden til sidst at blive skilt ad i primære elementer og genbrugt til at bygge nye Apple enheder med.

Apple Financial Services-kontrakter er tilgængelige i en kontraktperiode på 12 til 48 måneder. Den mest almindelige kontraktperiode er 36 måneder for Macs og 24 måneder for iPhone/iPad.

Som udgangspunkt medfølger der en attraktiv forsikring på alle aftaler der indgåes. Med selvrisiko på 500,00 kr på øvrige enheder (herunder Macs, iPad o.l.) og 1.000,00 kr på iPhone.

Prisen på forsikring er som udgangspunkt inkluderet i den månedlige pris. For eksempel koster en 19.000 kr 16″ MacBook Pro forsikring 40,00 kr/måned. Hvis du vil vide hvad prisen på forsikring for en bestemt enhed er, kan du udfylde formularen nederst på denne side eller give os et kald på +45 4259 0101.

Har din virksomhed en forsikring der dækker mobiltelefoner og computere, kan du også benytte denne. Kontakt os for mere information omkring dette.

Enheden kan godt købes efter endt lejeperiode, hvis det ønskes, men køb er ikke obligatorisk.

Ja, prisen ændre sig ikke i løbet af perioden. Du kender derfor den præcis omkostning hver måned.
Det er muligt at betale månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt.

Prisen fastsættes ud fra enhedens aktuelle markedspris, så købsprisen kan ikke bestemmes nøjagtigt på forhånd. Købsprisen vil være den pris, der aktuelt betales for en tre år gammel enhed på markedet på det tidspunkt.

Det er nemt at komme igang.

Udfyld kontaktformularen nederst på denne side eller ring til os. Det eneste du skal have klar er dit CVR nummer. Typisk tager det under 10 minutter at lave et tilbud – som naturligvis er uforpligtende. Og takket være enkle og tydelige vilkår i aftalen er I sikret en enkel og behagelig oplevelse.

Vi sender jer aftalen elektronisk gennem Apple Financial Services. Aftalen kan kun underskrives af en person med ret til at underskrive på vegne af virksomheden. Processen forløber hurtigst, hvis kontrakten underskrives elektronisk.

Efter underskrivelse af aftalen vil vi bestille produkterne og levere dem til den adresse, du har angivet.

Derudover sender vi et link til din e-mail via Apple Financial Services elektroniske service, hvorigennem du kan acceptere levering med en elektronisk signatur, når produkterne er ankommet.

Ved afslutningen af ​​lejeperioden kan du købe udstyret til dig selv eller returnere det og, hvis du ønsker det, vælge nyt udstyr til at erstatte det med en ny aftale.

Vi kontakter dig i god tid inden udløbet af aftaleperioden, så vi kan blive enige om fremtiden.

Ring mig op

Prøv os risikofrit. Der er ingen binding på vores ydelse
Karl-Emil Pedersen Adm. Direktør

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com