Sådan kan du vide præcis, hvad en medarbejder koster

Nu kan du leje Apple enheder til dig og dine kollegaer. Det er et helt nyt finansieringstilbud til dig fra Apple.

Og det koster kun dét, som dine Apple enheder taber i værdi, mens du bruger dem.

Derfor kan det være en fordel at leje

Det kan være være kapitaltungt at skulle indkøbe nyt udstyr til en medarbejder.

Men det nye tilbud fra Apple ændrer udgifterne til indkøb af Macs, iPads & iPhone markant.

Den samlede lejepris er nemlig kun den værdi dine Apple enheder taber i lejeperioden, men bliver fordelt ud på alle månederne, du har udstyret hos dig.

Det giver en fast, lav månedlig ydelse.

Sådan fungerer det

Kom igang på under 10 minutter

Udfyld kontaktformularen nederst på denne side eller ring til os. Det eneste vi skal bruge er jeres CVR nummer.

Du modtager aftalen

Vi laver en aftale til jer – som naturligvis er uforpligtende. Takket være enkle og tydelige vilkår i aftalen er I sikret en enkel og behagelig oplevelse

Aftalen sendes og underskrives elektronisk.

Levering og godkendelse af udstyr

Efter underskrivelse af aftalen sender vi produkterne direkte til jeres adresse. I kan acceptere levering med elektronisk underskrift, når produkterne er ankommet.

Vi kontakter dig i god tid inden aftalens udløb

Ved afslutning af lejeperiode kontakter vi jer for, at hører hvad I ønsker der skal ske med produkterne. I kan enten købe enhederne til restværdi, eller returnere dem.

Lad os komme i gang

Se her, hvor lidt det koster at leje helt nye Apple enhed hos os

13″ MacBook Pro

217 kr pr. måned
36 måneder

iPhone 13 128GB

244 kr pr. måned
24 måneder

iPhone 13 Pro 128GB

313 kr pr. måned
24 måneder

iPad Pro 11″ 128 GB WiFi

184 kr pr. måned
24 måneder
Det lyder interessant – jeg vil vide mere

Ovenstående priser er med forbehold for endelig kreditvurdering, samt rente-, pris- og restværdiændringer.
Ydelsen opkræves som udgangspunkt månedligt og er med fast rente. Ydelsen er eksl. moms og inkl. allrisk forsikring.

Ofte stillede spørgsmål

Mangler du svar på dit spørgsmål? Så tjek vores ofte stillede spørgsmål herunder. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os enten via kontaktformularen nederst, eller på +45 4259 0101.

  • Det er billigere at leje i stedet for at købe enheden alene. Derudover undgår du store engangsinvesteringer.
  • Dine medarbejderes arbejdseffektivitet, tilfredshed og arbejdsmotivation øges, når de får mulighed for at arbejde med de værktøjer, de ønsker. Derudover øger Apple enheder medarbejdernes kreativitet og understøtter medarbejdernes samarbejde og fjernarbejde på innovative måder.
  • Muligheden for at udskifte sit udstyr til nyere modeller på et hvilket som helst tidspunkt.
  • Udstyrets livscyklus kan styres på en miljøvenlig og sikker måde. Når udstyr leveres tilbage fra leje restaureres det og sælges igen således at det ikke sendes til genbrug med det samme men får flere aktive år inden til sidst at blive skilt ad i primære elementer og genbrugt til at bygge nye Apple enheder med.

Apple Financial Services-kontrakter er tilgængelige i en kontraktperiode på 12 til 48 måneder. Den mest almindelige kontraktperiode er 36 måneder for Macs og 24 måneder for iPhone/iPad.

Som udgangspunkt medfølger der en attraktiv forsikring på alle aftaler der indgåes. Med selvrisiko på 500,00 kr på øvrige enheder (herunder Macs, iPad o.l.) og 1.000,00 kr på iPhone.

Prisen på forsikring er som udgangspunkt inkluderet i den månedlige pris. For eksempel koster en 19.000 kr 16″ MacBook Pro forsikring 40,00 kr/måned. Hvis du vil vide hvad prisen på forsikring for en bestemt enhed er, kan du udfylde formularen nederst på denne side eller give os et kald på +45 4259 0101.

Har din virksomhed en forsikring der dækker mobiltelefoner og computere, kan du også benytte denne. Kontakt os for mere information omkring dette.

Enheden kan godt købes efter endt lejeperiode, hvis det ønskes, men køb er ikke obligatorisk.

Ja, prisen ændre sig ikke i løbet af perioden. Du kender derfor den præcis omkostning hver måned.
Det er muligt at betale månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt.

Prisen fastsættes ud fra enhedens aktuelle markedspris, så købsprisen kan ikke bestemmes nøjagtigt på forhånd. Købsprisen vil være den pris, der aktuelt betales for en tre år gammel enhed på markedet på det tidspunkt.

Det er nemt at komme igang.

Udfyld kontaktformularen nederst på denne side eller ring til os. Det eneste du skal have klar er dit CVR nummer. Typisk tager det under 10 minutter at lave et tilbud – som naturligvis er uforpligtende. Og takket være enkle og tydelige vilkår i aftalen er I sikret en enkel og behagelig oplevelse.

Vi sender jer aftalen elektronisk gennem Apple Financial Services. Aftalen kan kun underskrives af en person med ret til at underskrive på vegne af virksomheden. Processen forløber hurtigst, hvis kontrakten underskrives elektronisk.

Efter underskrivelse af aftalen vil vi bestille produkterne og levere dem til den adresse, du har angivet.

Derudover sender vi et link til din e-mail via Apple Financial Services elektroniske service, hvorigennem du kan acceptere levering med en elektronisk signatur, når produkterne er ankommet.

Ved afslutningen af ​​lejeperioden kan du købe udstyret til dig selv eller returnere det og, hvis du ønsker det, vælge nyt udstyr til at erstatte det med en ny aftale.

Vi kontakter dig i god tid inden udløbet af aftaleperioden, så vi kan blive enige om fremtiden.

Det lyder interessant – jeg vil vide mere

TM og © 2021 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Finansieringsmuligheder er kun til orientering. Intet, som er anført heri, udgør en forpligtelse om finansiering. Apple forbeholder sig retten til at annullere eller ændre tilbuddet uden forudgående varsel. I kan blive pålagt afgifter og andre gebyrer. Hvis I vælger at lease eller finansiere gennem Apple Financial Services (AFS), er dette tilbud: (a) med forbehold for kreditgodkendelse og levering af underskrevne dokumenter (i en form og med et indhold, som er tilfredsstillende for AFS), og (b) ikke en angivelse af alle vilkår og betingelser for en leasing- eller finansieringsaftale.