Spar op til 10% på Apple udstyr til din virksomhed

Udnyt vores eksklusive kampagnetilbud: Spar op til 10% på udvalgte Apple produkter. Vi tilmelder produkterne til Apple Business Manager uden beregning.

Hent prisliste og se dine besparelser

Som autoriseret Apple-forhandler, er ENVO IT forpligtet til at understøtte din virksomheds vækst gennem teknologiske løsninger, der forener funktionalitet med økonomisk ansvarlighed.

Når du investerer i 10 eller flere enheder, vil du opleve fordelene ved vores særlige volumenrabat, som direkte afspejles i vores officielle prisliste. Vores tilbud omfatter Alle Macs, iPads og iPhones.

Ved at vælge ENVO IT opnår du:

  • Gratis adgang tilmelding af enheder til Apple Business Manager – benytter din virksomhed endnu ikke Apple Business Manager (som er et gratis værktøj fra Apple), så læs om hvorfor du bør bruge Apple Business Manager her.
  • Gratis sparring med en af vores Apple Specialister.
  • En pålidelig partner med anerkendte certificeringer inden for Apple og en lang række management systemer.

Giv os et kald på 4259 0101 og tast 2

Dette tilbud omfatter også CTO/BTO Mac enheder, det er yderligere tidsbegrænset og løber t.o.m. 01.marts.2024 – slå til nu’

Hent Prisliste (PDF)

Indkøb skal forbedre din situation
– ikke bebyrde den

Vi er autoriseret Apple forhandler, og du kan købe alt Apple hardware du har brug for, hos os. Vi kan også sætte det op, supportere og servicere dig, så du ikke skal gøre andet end at sende det ud til dine ansatte.
Det betyder at du ikke behøver facilitere kontakt med flere forskellige leverandører, men kan få alt du har behov for hos os.

Har du kun behov for hardware – så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi vil give dig den bedste Apple-oplevelse

Vi har nogle af de dygtigste Apple-specialister i Danmark til at hjælpe dig, vi er godkendt af Apple som autoriseret Apple forhandler, og vi er en del af Apple Consultants Network – som de første i Danmark. Vi supporterer og rådgiver også, i alle ydelser, produkter og services, vi sælger. Vi vil nemlig ikke bare sælge dig ‘en pakke’, som vi så efterlader på dit dørtrin. Vi vil være helt sikre på, at du bliver glad for pakken – og at du fortsat får glæde af den.

Valgfrihed giver medarbejderne større arbejdsglæde

Virksomhedens IT-platform behøver ikke være en enten-eller-løsning.
Bruger du PC eller Mac? Vi er ofte vant til at bruge det ene eller det andet, men ifølge Apple Specialist, Mark, så er det vanens magt, der har taget styringen, når vi insisterer på det ene frem for det andet.

En PwC-undersøgelse viser, at 78% af millennials mener, at adgangen til deres foretrukne teknologiprodukter på arbejdspladsen vil betyde, at de kan udføre deres arbejde mere effektivt.

Læs mere

Apple Consultants Network

Apple Consultants Network er et globalt fællesskab af uafhængige professionelle tjenesteudbydere og teknologikonsulentfirmaer, der er specialiseret i Apple-løsninger og løsninger fra tredjeparter.

Apple-konsulenter implementerer, konfigurerer og servicerer alle Apple-enheder og tilbyder ekspertise, løsninger og software-løsninger.
Vi dækker alt fra at hjælpe virksomheder med at indføre den nyeste teknologi i deres IT-strategi, integrere med nuværende systemer, og støtte med diverse teknologitjenester.

Samtidig sikrer vores samarbejde med Apple Financial Services og vores genbrugsordning, at din organisation kan holde sin Apple-teknologi opdateret, og at ældre enheder aldrig går til spilde.

Læs mere om vores konsulentydelser
Apple Financial Services logo

Sådan kan du vide, præcis hvad en ny medarbejder koster

Med vores innovative finansieringsmulighed gennem Apple Financial Services er det nemmere end nogensinde at udstyre jeres medarbejdere med Apple-enheder. Få produkter og services, I har brug for, når I har brug for dem.

Apple Financial Services holder jeres omkostninger nede ved på forhånd at tage heide for Apple-enhedernes høje restværdi. Fleksible opgraderinger giver jer fuld kontrol over jeres fornyelsescyklus. Ingen skjulte gebyrer, ingen oprettelsespris – og ansøgningens behandlingstid er som regel på få minutter.

Lej Apple udstyr

Integrer Macs i dit Microsoft-miljø

Med Apple Device Management hjælper vi dig med, på kun 3 dage, at få styr på din virksomheds Mac-enheder, på lige fod som dine Microsoft-enheder.

De Mac-enheder der i dag ikke er administreret i et mangement system, kan du hurtigt og nemt få administreret, og integreret i dit Microsoft-miljø, således du bl.a. sikrer at det kun er de der bør have adgang til din virksomheds systemer og data, der har det.
Du får kontrol over hvilke enheder der bruges af hvem, og hvilke ansatte der har adgang til forskellige systemer og data.

Læs mere om Apple Device Management
Macbook, iPhone og iPad

Wi-Fi og netværk

Apple-enheder har sikre trådløse netværksfor­bindelser indbygget.
iOS, iPadOS og macOS giver sikker adgang til de trådløse netværk, bl.a. med de ind­byg­gede branchestandarder WPA3-Enterprise og 802.1X.

Når en Apple-enhed bruges på et Cisco-netværk, prioriterer Fast Lane de vigtigste virksomhedsapps, så medarbejderne er sikret uforstyrret adgang. Og takket være forbedret roamingfunktionalitet bevarer iPhone og iPad for­bindelsen, når de bevæger sig på tværs af forskel­lige adgangspunkter.

Se hvad vi tilbyder af netværksløsninger
Wi-Fi og netværk med Fast Lane

Apple Business Manager og MDM

Apple Business Manager er en alt-i-én portal, der hjælper virksomheder med at implementere og administrere Apple-enheder samt erhverve apps og indhold i volumen. Det fungerer sammen med Mobile Device Management (MDM)-løsninger for automatisk tilmelding og administration af enheder, selvom det ikke er en MDM-løsning i sig selv.

Læs mere om, hvorfor man bør bruge Apple Business Manager, eller ring for en uforpligtende samtale på 4259 0101.

 

Hvorfor man bør bruge Apple Business Manager?
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com