Copilot til Microsoft 365 for erhverv

Du har nok allerede stiftet bekendtskab med ChatGPT, og måske den allerede er blevet en ekstra hjælpende hånd i dagligdagen? Med Copilot til Microsoft 365 har du mulighed for at gøre AI til en endnu mere integreret del af dit arbejde.

Brug AI til at arbejde meget mere effektivt

Med Copilot får I jeres egen udgave af ChatGPT, der bliver en fast del i jeres Officepakke herunder programmerne Word, PowerPoint, Outlook, OneNote, Excel, Whiteboard, Loop, SharePoint og Teams.  Microsoft 365 Copilot kan optimere produktiviteten i dit arbejde og strømline på tværs af de forskellige apps og Office-programmerne fra Microsoft. 

Microsoft CoPilot: Nærbillede af person, der arbejder på en bærbar

Fordelene ved Copilot til Microsoft 365 

Der er mange gode grunde til at bruge Copilot i Microsoft 365. Her kan du læse fem årsager til, at vi vil anbefale det til virksomheder:

1) Du sparer tid ved at arbejde effektivt

Copilot til Microsoft 365 er en ny og yderst funktionel teknologi, som kan fungere direkte i Officepakken. Den kan hjælpe dig med at spare tid, tage beslutninger og nå dine mål så effektivt som muligt. Copilot tager sig nemlig af de gentagne, rutineprægede opgaver, så du kan fokusere på det vigtige, og bruge dine kompetencer, hvor det giver mening.

2) Styr på GDPR og privatlivsbeskyttelse 

Microsoft deler ikke dine filer og tekster med algoritmen bag ChatGPT, for den træner ikke sprogmodellen med kundedata. Dette er en stor fordel, da det gør det nemmere at overholde GDRP og beskytte privatliv og data.

3) Altid lige ved hånden

Du har altid Copilot lige ved hånden, eftersom det er en integreret del af Microsoft og Office-pakken. På den måde slipper du for langsommelige arbejdsprocesser og unødvendig copy/paste-arbejde.

4) Din nye personlige assistent 

Med Copilot får du en digital personlig assistent. Du kan spørge den om faktuelle ting i forhold til data, bede den om at opsummere tekster og resultater, søge ting frem og finde dokumenter og mails. Den holder et overblik for dig, og kan hurtigt orientere sig i dine data.

5) Få transskriberet og opsummeret dine Teams-møder

Copilot kan under dine Teams-møder fungere som en digital sekretær. Ved brug af transskription kan den efterfølgende komme med et referat fra mødet, samt opstille de væsentligste beslutninger og follow up-punkter. Det er smart!

Microsoft Copilot øger effektiviteten. Få et tilbud på denne ydelse

Det er sårbart at lægge sin IT i andres hænder. Hør her, hvad vores eksisterende kunder synes om samarbejdet med os:

Det synes vores kunder om os
quote-svg

Vi er meget tilfredse med ENVO IT, fordi de er så kompetente, holder dét, vi aftaler – og altid er klar til at hjælpe, når vi har brug for det.

Niels Feder-Sværdpiil @ GANNI$

Niels Feder-Sværdpiil
IT Operations Manager, GANNI

quote-svg

ENVO IT er garant for kvalitet og professionalisme. De holder et konsekvent højt serviceniveau, og evner altid at sætte kunden i centrum i en sådan grad at man ofte glemmer at de også har andre kunder. Deres konsulenter er flinke og imødekommende og derfor meget vellidte hos os.

Rune Axelstad Petersen @ Iron Pump

Rune Axelstad Petersen
CIO, IRON Pump

Ofte stillede spørgsmål om Copilot for Microsoft 365

Copilot er tilgængelig i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote og
SharePoint. Du vil kunne tilgå Copilot direkte i deres apps og modtage tilpassede
forslag, indsigter og feedback ud fra dens specifikke kontekst og målsætninger.
Copilot kan også integreres i andre Microsoft-tjenester som eksempelvis Bing og
Graph, hvilket vil give adgang til yderligere relevante informationer og ressourcer.

Copilot kan bruges som en personlig digital assistent. Den kan eksempelvis hjælpe dig med at lave det optimale design til din PowerPoint-præsentation, forbedre grammatik og stavning i Word eller gøre formuleringer skarpere.

Hvis du har mere brug for hjælp til tal, planlægning og struktur, kan den blandt andet udtrække de mest relevante data for din Excel-graf, finde den mest passende kanal til din besked i Teams eller finde det sted i din notesbog, hvor det giver bedst mening at placere din OneNote.

Kort sagt kan den bruges til næsten alt i dit daglige arbejde.

Microsoft 365 Copilot er en integreret funktion i Microsoft Office, der hjælper dig med at forbedre dokumenter, e-mails og præsentationer ved at anvende kunstig intelligens. Den leverer forslag, rettelser og indsigter, der er tilpasset konteksten og brugerens formål.

ChatGPT er en samtaleagent, der producerer svar på brugerspørgsmål ved hjælp af kunstig intelligens.

Selvom både Copilot og ChatGPT benytter kunstig intelligens, anvender de den på forskellige måder til forskellige formål: Copilot er designet til at fremme kreativitet og produktivitet i Office-applikationer, mens ChatGPT fokuserer på at generere samtaler.

Nej, vi har de samme priser som Microsoft. Forskellen er at vi er en dansk forhandler med dansk support og service som kan hjælpe dig over på Microsoft 365. Køber du direkte fra Microsoft er supporteren baseret på websupport og online vejledninger – desuden er Microsofts telefonsupport kun for kritiske hændelser som er kategoriseret af Microsoft og typisk kun engelsktalende.

Nej, du kan frit vælge mellem, hvem der skal have adgang. Hele Office 365 kan tilpasses helt efter dine behov.

Ja, det kan du. Vi har ikke noget gebyr ved opsigelse af abonnement og ingen binding.

Har du spørgsmål til Copilot? Kontakt ENVO IT

Lyder Copilot relevant for dig og din virksomhed? Kontakt ENVO IT for at høre mere om, hvordan du får integreret Copilot til din Microsoft 365.

Du er også velkommen til at kontakte vores erfarne IT-Konsulenter med andre spørgsmål.

Her kan du læse mere om, hvad ENVO IT kan gøre for dig og din virksomhed:

Kontakt Envo IT
Microsoft Copilot på Mac

Er du interesseret i Copilot til Microsoft?

Hos ENVO IT hjælper vi dig med at komme godt i gang. Har du allerede Microsoft 365, så hjælper vi med din tilkøbslicens til Copilot erhverv. Vi hjælper dig også gerne i gang med Microsoft 365 helt fra bunden.  Lyder det relevant for dig og din virksomhed? Kontakt ENVO IT for at høre mere om, hvordan du får integreret Copilot til din Microsoft 365. 
Christian Carlsen Partner, IT-Konsulent

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.