Find den rigtige IT-leverandør

Alle virksomheder har forskellige behov, når det gælder IT-udstyr, hardware og tilbehør.

Er du på jagt efter ny IT-leverandør? Så læs med her.

Som IT-leverandør hjælper vi med alt fra hardware og tilbehør til software og cloud hosting. Vælger du at outsource hele eller dele af din IT hjælper vi også med support, rådgivning og drift. 

Kontakt os her

Sådan forbereder du dig på at vælge IT-leverandør

Vi forstår godt, hvis det kan være svært at vælge IT-leverandør. Derfor har vi lavet en række “tjek-spørgsmål”, som du kan stille dig selv og din IT-leverandør.

Spørgsmål til egen reflektion

 • Hvad har din virksomhed brug for?
  Leder du efter en leverandør af hardware, software, tilbehør, cloud hosting, sikkerhed eller support? En IT-leverandør kan være alt fra en simpel webshop til en full service IT-partner.
 • Hvor meget tid og energi vil du selv lægge i IT?
  Forventer du at løse mest muligt selv, eller vil du hellere outsource alt IT og i stedet fokusere på din kerneforretning?
 • Hvordan skal jeres data sikres?
  Det kan få enorme konsekvenser, hvis du pludseligt ikke har adgang til din data – eller hvis hackere får adgang. Det er derfor en god idé at finde ud af, om I har styr på IT-sikkerhed, backups, adgange, rettigheder, antivirusprogrammer osv.

Tag en snak med en netværkskonsulent

Spørgsmål til din IT-leverandør

 • Hvordan kan I hjælpe med IT-sikkerhed?
  Spørg din IT-leverandør ind til, hvordan de tester og tjekker sikkerheden mellem datanetværkene? Hvad gør de for præventivt for at sikre din data og IT-sikkerhed?
 • Hvor opbevarer I data?
  Alt data ligger fysisk opbevaret – også det data, der ligger i skyen. Cloud hosting er bundet op på servere, der står et eller flere steder i verden. Vær opmærksom på, at der gælder særregler for data opbevaret uden for EU.
 • Hvad gør vi, hvis uheldet er ude?
  Man ved aldrig, hvad der kan ske. Det er derfor altid en god ide med en beredskabsplan, til hvis nu noget går helt skævt. Hvem gør hvad, hvordan og hvornår? 

Ovenstående spørgsmål vil hjælpe dig godt på vej, når du skal finde ny IT-leverandør.

Kontakt os, og hør hvordan ENVO IT arbejder med IT-sikkerhed

Lad ENVO IT være din IT-partner og varetage dine IT-behov

Hos ENVO IT leverer vi IT-udstyr og serviceløsninger til både små og store virksomheder. Vælger du os som din IT-partner, skræddersyer vi en aftale, så den passer til den netop din virksomhed. 

At være IT-leverandør handler ofte om mere end salg af computere og IT. Den slags kan du købe i massevis af butikker og på nettet. For os handler det om at levere det rette IT-udstyr og de digitale løsninger, der passer til lige netop din virksomhed. 

Derudover går vi op i klima og natur. Derfor har vi ingen fossile firmabiler, vores servere drives af vindkraft, vi genbruger IT-udstyr (når det giver mening) og planter træer hver måned. 

Vi planter 10 træer pr. solgt Mac, 1 træ pr. solgt iPhone og iPad, og 1 træ pr. bruger af vores Client Management produkt.

Få hjælp til indkøb af hardware, software og hosting

Der er ingen IT-problemer, der er for små eller store til os. Du kan altid kontakte os, når du har brug for nyt IT-ustyr, dit hardware er stået af eller din hosting løsning driller.

Hos ENVO IT er vi specialister i IT, og som din IT-partner hjælper vi med alt fra computere, tablets og mobiler til software, hosting og tilbehør.

Uanset om din virksomhed arbejder med Mac eller PC, så er vores specialister vant til at arbejde med både udstyr og styresystemer. Vi er ligeledes forhandlere af både PC og Apple.

Læs mere om vores Microsoft ydelser her

Få Mac og PC til at snakke sammen med ENVO IT som jeres IT-leverandør

Det behøver ikke være enten eller – om jeres hardware er PC eller Mac

Mange virksomheder vælger én af delene, men det er mere en vane end en logik. For i virkeligheden kan du udføre samme stykke arbejde på begge platforme. Men vælger du for dine medarbejdere, kan du hæmme medarbejdernes produktivitet, hvis de bliver “tvunget” til at arbejde med en platform, de ikke er vant til at arbejde med.

Ifølge en PwC-undersøgelse mener 78 procent af millennials, at adgangen til deres foretrukne teknologiprodukter på arbejdspladsen vil betyde, at de kan udføre deres arbejde mere effektivt.

Samtidigt kan du gøre dig attraktiv som virksomhed, hvis du lader dine medarbejdere vælge frit mellem PC og Mac.

Faktisk ville 3 ud af 4 medarbejdere vælge Apple, hvis de fik valget. Læs mere om, hvordan valgfrihed af IT-udstyr kan give større arbejdsglæde her.

Hos ENVO IT har vi nogle af de dygtigste Apple-specialister i Danmark. Vi er godkendt af Apple som autoriseret Apple forhandler, og vi er en del af Apple Consultants Network – som de første i Danmark.

Læs mere om vores Apple-ydelser her

Har du udstyr til dine medarbejderes hjemmearbejdsplads?

Det er ikke nogen hemmelighed, at hjemmearbejde ved computeren er blevet mere populært end nogensinde. For mange virksomheder er omstillingen fra en fremmøde-kultur til en mere fri arbejdsgang med flere hjemmearbejdsdage gået hurtigt. Så hurtigt, at det rigtige IT-udstyr ikke altid har fulgt tempoet. 

Vi ved, hvilke udfordringer det kan føre til – og hvordan man bedst løser dem. 

Hos ENVO IT hjælper vi dig med at få tjek på, om dine medarbejdere har det ideelle IT-udstyr tilgængeligt, når de skifter kontoret ud med hjemmearbejdspladsen. Det gør både medarbejderne mere tilfredse og øger effektiviteten. 

At blive klar til en dag på hjemmearbejdspladsen er tredelt: 

 1. Først og fremmest skal medarbejderne have den rigtige hardware i form af computer, ekstern skærm, tastatur, headset mm. 
 2. Dernæst skal medarbejdere have adgang til drev og programmer, der gør det lettere at holde kontakten med kollager og kunder, fx Zoom, Teams eller Slack. 
 3. Ikke mindst skal de enkelte medarbejdere være klædt på at kunne bruge IT-udstyr og online værktøjer, så hjemmearbejdsdagen ikke går med teknisk bøvl.

Vælger du ENVO-IT som din IT-leverandør, hjælper vi med både indkøb, rådgivning og support, så IT til både hjemmearbejdspladserne og kontorerne bliver bedst muligt.

Interesseret i at komme igang?
Tal med os om hvordan ENVO IT kan hjælpe din virksomhed
Karl-Emil Pedersen Adm. Direktør

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

  PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com