ENVO IT introducerer

IT Manager as a Service

IT manager til en fast flad månedlig pris

Ifølge Jobindex’ lønstatistik får en IT Manager i gennemsnit en månedsløn på 56.000, mens en IT Chef ifølge CA løntjek koster mellem 54.000 og 94.000 om måneden. Dette er nogle tunge drenge at have på lønningslisten, og der kan grundet en mindre virksomheds størrelse være perioder, hvor der ikke er arbejde nok til en IT Manager. Mange virksomheder i SMV segmentet fravælger ganske enkelt at have denne kompetence repræsenteret på trods af, at de i en tidsalder med digitalisering/digital transformation har behov for den.

Men hvad nu, hvis man som SMV kunne få en dygtig IT Manager tilknyttet sin virksomhed, som er ens egen mand, og som der kan trækkes på efter behov? Og hvis det kun kostede en lille del af, hvad det koster at have en fuldtidsansat? Det er det vi tilbyder i vores IT Manager as a Service (ITMaaS) ydelse hos ENVO IT A/S.

Hjælp til risikovurderinger, igangsætning og styring af projekter, overvågning af servicekontrakter, udformning af IT politikker, produktion af materiale som beslutningsgrundlag til bestyrelser

Til en fast månedlig pris, og uden at du behøver at vide noget særligt om teknologi eller styring af IT

Succeshistorier

Vore IT managers rådgav korrekt vore kunder da Coronavirus gik i land i Italien om at tiden var kommet til at gennemgå situationen med hjemmearbejdspladser. Denne rettidige risikoopdatering gav kunderne en 2 ugers tyvstart i forhold til alle andre.

Vore IT managers indgik i forhandling på vegne af en kunde som modtog en ekstra-regning på knap en kvart million for IT infrastrukturydelser, svarende til omtrent 15% overskridelse af budgettet. Regningen blev analyseret med tekniske briller, sat overfor kontraktindhold, og i sidste ende forhandlet 85% ned.

Skal du være den næste succeshistorie?

Lad os snakke om, hvordan ENVO IT kan hjælpe din virksomhed.

Frantz Dhin
Frantz DhinIT Manager