Konsulentydelser

Din Alt-i-en IT-partner: Fra support til strategisk rådgivning.

Hos ENVO IT, er vi ikke bare en anden IT-leverandør. Vi vil være din partnerskabsdrevne IT-ekspert, dedikeret til at hjælpe dig med hvert aspekt af dine IT-behov. Uanset om du har brug for support, hardwareindkøb, software og licenser, drift og hosting, rådgivning, projekthåndtering, risikovurdering, igangsættelse af projekter, overvågning af servicekontrakter, IT-politikudformning, eller produktion af materiale til bestyrelsesmøder, vi er her for dig.

Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for os. Vores IT-konsulenter vil altid stå ved din side for at sikre, at du får mest muligt ud af dine IT-ressourcer.

Du kan købe vores konsulentydelser på timebasis eller skræddersy en pakke, der passer til dine unikke behov. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine IT-mål.

IT-drift: netværk, infrastruktur og datacenter

Med vores specialiserede team af erfarne netværksspecialister og infrastrukturspecialister ved roret, er dit firma garanteret optimal IT-drift og netværkssikkerhed. Vi tilbyder overvågning, analyser, rapportering og logging, foruden drift og supportering.

Dit netværk er kernen i din infrastruktur og din første forsvarslinje mod cybertrusler. Trods denne kritiske rolle, overser mange virksomheder ofte potentialet i at investere i robuste netværkssikkerhedsløsninger. Hos ENVO IT, er vi fast besluttet på at hjælpe dig med at udnytte fuldt ud af din netværkssikkerhed. Kontakt os i dag for mere information om hvordan vi kan hjælpe i dit IT-landskab.

Kontakt vores erfarne IT-Konsulenter eller læs mere om, hvad ENVO IT kan gøre for dig og din virksomhed:

Styrk din IT-Sikkerhed

Vi er stolte af at tilbyde top-notch drift og overvågning af IT-sikkerhed. Vi tager os af dit IT-miljø ved omhyggeligt at gennemgå konfigurationer, og særligt sørge for at enhver ændring udføres på en måde, der ikke kompromitterer sikkerhedsniveauet. Vores IT-konsulenter er dygtige i at bruge forskellige frameworks og benchmarks, hvilket giver os mulighed for at skræddersy en sikkerhedsprofil, der passer perfekt til dine unikke behov.

Kunne du se din virksomhed nyde godt af øget IT-sikkerhed? Lad os hjælpe dig med at forstærke din forsvarslinje mod cyber trusler.

Læs mere om IT-sikkerhed her

Vi leverer IT-drift og support.

Vi forhandler også hardware, software og licenser.

ENVO IT A/S vil gerne være din IT-partner og varetage alle dine IT behov.

Det betyder, at vi kan stå for alt, fra support, drift og hosting til rådgivning, projekthåndtering og indkøb af både hardware, software og de licenser I har brug for.

Der er ingen opgave, der er for lille og vi står altid til rådighed så du kan blive hjulpet bedst muligt i mål.

Køb hardware her

Microsoft-specialister tilpasser løsninger efter dine behov

Få skræddersyede Microsoft-løsninger til dine specifikke behov. Vores IT-konsulenter er  eksperter i at tilpasse Microsoft-teknologier, så du får præcis det, du har brug for.

Fra Azure og Microsoft 365 til Windows 365 og Microsoft Defender Suite – vores løsninger er skabt til at optimere din virksomheds IT-miljø. Spar tid og penge ved kun at investere i det, du har brug for.

Læs mere om vores Microsoft ydelser her

Brug for assistance til Apple? Vi er Apple specialister

Vores team af dygtige Apple-specialister hos ENVO IT står klar til at assistere dig.

Som Apple Autoriseret Forhandler og medlem af Apple Consultants Network – de første i Danmark – kan vi ikke kun sælge Apple-produkter, men også implementere, administrere og supportere dem i både enkle og komplekse miljøer.

Vi har omfattende erfaring med at integrere iPhone, iPad, Apple TV og Mac i Microsoft-miljøer, og vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Læs mere om vores Apple-ydelser her

Det er en tillidssag at overlade sin IT til andre

Se hvad et udvalg af vores tilfredse kunder siger om os:
quote-svg

ENVO IT er garant for kvalitet og professionalisme. De holder et konsekvent højt serviceniveau, og evner altid at sætte kunden i centrum i en sådan grad at man ofte glemmer at de også har andre kunder. Deres konsulenter er flinke og imødekommende og derfor meget vellidte hos os.

Rune Axelstad Petersen @ Iron Pump

Rune Axelstad Petersen
CIO, IronPump

quote-svg

Vi skulle have Macs til at fungere i vores Microsoftmiljø. Hertil manglede vi både viden og hænder, så vi hentede Mark fra ENVO IT ind til at hjælpe os.

Tenna Gaarde Falkenby
Tech Lead, TV2/Danmark

quote-svg

Vi er meget tilfredse med ENVO IT, fordi de er så kompetente, holder dét, vi aftaler – og altid er klar til at hjælpe, når vi har brug for det.

Niels Feder-Sværdpiil @ GANNI$

Niels Feder-Sværdpiil
IT Operations Manager, GANNI

Interesseret i at komme igang ?

Tal med en specialist, om hvordan envo-it kan hjælpe din virksomhed
Karl-Emil Pedersen Adm. Direktør

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com