ENVO IT hjælper dig med outsourcing af IT

Få et helt IT-hold, fremfor én medarbejder – til samme pris

Hos ENVO IT hjælper vi små og store virksomheder med outsourcing af IT til en fast månedlig pris.

Outsourcer du implementering, drift og service at din virksomheds IT til os, skal du ikke længere bekymre dig om licenser, servere, tekniske problemer eller IT-sikkerhed. Vi har styr på det, og hjælpen er altid kun et opkald væk.

Outsourcing af IT handler om først og fremmest om tillid og samarbejde, dernæst om alt fra serverdrift i kælderen til dataløsninger i skyen. Vi hjælper med det hele. 

Du gør det, du er god til. Så gør vi det, vi er gode til: IT-løsninger.

Kontakt os her

Hvad er fordelene ved at outsource din virksomheds IT-drift?

Her er de 7 største fordele ved IT-outsourcing: 

 • Du kan spare penge
  Mange virksomheder vælger at outsource IT – og dermed skifte IT-medarbejdere ud med en skræddersyet IT-aftale – da det giver dem omkostningsbesparelser.
 • Mere tid til din kernekompetence
  Slip for at bruge interne ressourcer på IT-opgaver. Samarbejder du med os, hjælper vi dig med alt IT, så du i stedet kan koncentrere dig om din forretning.  
 • Hjælpen er altid kun et opkald væk
  Hos ENVO IT er der ingen opgaver eller spørgsmål, der er for små. Vi står altid til rådighed, så du kan blive hjulpet bedst muligt i mål.
 • Du bliver omstillingsparat
  Alle ved, det går op og ned. Derfor er vi fleksible, så du altid kan ned- eller opjustere din aftale efter behov, så aftalen passer til din præcis til din forretning.
 • Sov trygt om natten
  IT-sikkerhed er et vigtigt emne, der alt for ofte bliver nedprioriteret. Vi hjælper dig med digital sikkerhed, risikovurderinger og beskyttelse mod cybertrusler.
 • Få større viden og erfaring
  Ved at outsource til ENVO IT får du ikke bare én specialist, men et helt hold af erfarne folk med ombord. Vi har stor erfaring, hvilket øger effektiviteten.

Tænk bæredygtighed ind i din IT-løsning
Hos ENVO IT er klima og natur vigtigt. Derfor har vi ingen fossile firmabiler, vores servere drives af vindkraft, vi genbruger IT-udstyr og planter træer hver måned.

Sådan finder ENVO IT den rigtige IT-løsning for dig

Hos ENVO hjælper vi med alt fra IT-support, drift og hosting til løbende rådgivning, projekthåndtering og indkøb af både hardware, software og de licenser, I har brug for.

Vi hjælper også med risikovurderinger, overvågning af servicekontrakter, udformning af IT-politikker, samt produktion af materiale som beslutningsgrundlag til bestyrelser.

Outsourcer du til os, finder vi sammen de digitale løsninger og services, som din virksomhed har behov for – uanset om din virksomhed er stor eller lille. 

Du vælger nemlig selv, om du ønsker at outsource alt eller kun dele af din IT.

På den måde kan et samarbejde med ENVO IT forbedre din likviditet og gøre dine omkostninger mere overskuelige. Vores IT-support og drift kan nemlig i mange tilfælde optimere dine udgifter og minimere hardwareomkostninger.

IT-løsninger til store og små virksomheder

For langt de fleste virksomheder – små som store – er IT og digitalisering afgørende for at holde forretningen kørende. Og for de fleste medarbejdere spiller IT en stor rolle i hverdagen. 

Derfor ved de fleste også, at IT til tider har det med at drille. Og nej, det er ikke altid nok at prøve at genstarte computeren. Det kan blive en dyr omgang, hvis IT giver op og arbejdet står stille. 

Hos ENVO IT har vi mange års erfaring i at være dem, der hjælper, når computeren, telefonen eller det hele bare driller. Der er ingen opgave, der er for lille. Vi står altid til rådighed, så du kan blive hjulpet bedst muligt i mål.

Til en fast månedlig pris kan du outsource din virksomheds IT. Du kan kombinere alle vores ydelser og services, så det passer præcis til din virksomheds størrelse og behov. For at gøre samarbejdet fleksibelt kan du også tilkøbe alle vores ydelser som konsulentydelser.

Vi kan hjælpe dig med bl.a.: 

 • IT-drift og implementering 
 • IT-support og service
 • IT-sikkerhed, risikovurderinger og beskyttelse mod cybertrusler
 • Igangsætning og styring af projekter
 • Integrering af Macs i et Windows-miljø  (og omvendt)
 • Udformning af IT-politikker
 • Produktion af materiale som beslutningsgrundlag til bestyrelser
 • Indkøb af hardware, software og licenser

Interesseret i at komme igang ?

Vi elsker at dele viden, og hjælpe jer med at outsource jeres IT

Hos ENVO IT har vi mange års erfaring, men alligevel taler vi et letforståeligt sprog.

Med mindre i gerne vil høre det, så lover vi at spare jer for de lange, tekniske forklaringer. Dem gemmer vi til hinanden og de andre IT-nørder. 

Til dig taler vi altid et sprog, som du og dine medarbejdere kan forstå. 

Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I kan bruge jeres tid på arbejde, der skaber værdi for jer – fremfor IT-problematikker.

Kort sagt er forventningsafstemning, tillid og samarbejde nøglen til at du får alle nødvendige IT-kompetencer og digitale løsninger samlet fra ét sted. Ved at outsource jeres IT kan I i stedet lægge jeres tid og energi der, hvor det skaber størst værdi for jer.  

Læs mere om, hvad ENVO IT kan gøre for dig og din virksomhed:

Konsulentydelser

Interesseret i at komme igang ?

Tal med os om hvordan ENVO IT kan hjælpe din virksomhed
Karl-Emil Pedersen Adm. Direktør

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

  PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com