Netværksløsninger for virksomheder med globale kontorer

Virtuel erstatning af MPLS-netværk med Teridion

  • Teridion udnytter et globalt netværk med hundredvis af Points of Presence (PoPs) og 25 globale cloud-udbydere for at sikre en stabil forbindelse – uanset, hvor i verden man forbinder fra
  • Uanset om det er på farten, derhjemme, på jobbet eller hybrid garanterer Teridion konsekvent høj kvalitet i netværksforbindelsen med Teridion Client.
  • Site-to-Site, Site-to-Cloud eller Multi-Cloud: Teridion optimerer forbindelsen mellem cloud-applikationer og al din netværkstrafik, uanset hvordan den bevæger sig.
Kontakt ENVO IT

Global netværk med “MPLS”-as-a-Service

Moderne globale virksomheder kræver moderne internetløsninger. Mange globale virksomheder oplever store komplikationer og begrænsninger ved online kommunikation og datadeling på tværs af landegrænser – og især kontinenter.

Dette kan vi nu tilbyde en løsning på. Med en avanceret cloud-baseret teknologi, der indeholder AI-drevet route detection, præsenterer Teridion en moderne løsning til at håndtere udfordringerne.

Teridions virtuelle form for MPLS adskiller sig fra det traditionelle og velkendte MPLS-netværk, ved at tilbyde højere fleksibilitet og hastighed. Desuden er den generelt mere omkostningseffektiv, enkel og nem at implementere på eksisterende internetlinjer. Dette gør det til en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at optimere deres netværksinfrastruktur uden store investeringer i hardware.

Er du interesseret i at høre mere?
Hos ENVO IT tilbyder vi 7 dages gratis prøveperiode. 

Kontakt ENVO IT

Netværk til Kina? Opnå store fordele med Teridion

Komplikationerne ved online kommunikation er specielt store i Kina. Det skyldes, det er en omfattende udfordring at implementere et omkostningseffektivt og højtydende WAN i Kina. Især når du skal forbinde SaaS-applikationer til kommunikation mellem dine globale lokationer. 

Cloud-applikationer som for eksempel Zoom, Teams og Slack oplever daglige forbindelsesudfordringer som et resultat af Kinas regulativer og massive overvågning. Dette kan Teridions Smart AI Routing forhindre ved at minimere kompleksiteten og levere en højtydende forbindelsestjeneste. Det giver stabil adgang til Kina gennem internet-bredbåndsforbindelser.  

Nem ”MPLS”-forbindelse til Kina  

Virksomheder behøver ikke længere at implementere komplekse kredsløb eller MPLS-netværk for at opnå god forbindelse til eller fra deres kontorer i Kina. 

Teridion tilbyder den ideelle løsning, som vi hos ENVO IT kan levere inden for få dage. Modsat traditionel MPLS skal man ikke vente måneder på en MPLS-as-a-Service løsning fra Teridion.

Er du interesseret i at høre mere?
Hos ENVO IT tilbyder vi 7 dages gratis prøveperiode. 

Kontakt ENVO IT
Mand arbejder med netværksforbindelsen på serveren

7 fordele ved at bruge Teridion

Virtuel erstatning af MPLS-netværk

Teridion tilbyder en cloudbaseret netværksløsning, opbygget på eksisterende bredbåndsinternetforbindelser, der giver samme pålidelighed og båndbredde, som det velkendte MPLS-netværk.

Høj kompatibilitet

Opnå en stabil forbindelse af høj kvalitet, der er fuldt ud i overensstemmelse med eksempelvis kinesiske regler, og opretholder høj tilgængelighed og produktivitet.

Nemt setup

Nem og hurtig installation, der ikke kræver udgifter til hardware eller andet fysisk udstyr.

Kontrol og overvågning

Få fuldt overblik og kontrol over hele dit netværk.

Grafisk opstilling af et symbol på sikkerhed
Sikkerhed

Krypteret forbindelse på tværs af netværk holder dine data sikre.

Plug & Play

Virker på enhver enhed, alle virtuelle sites, sikkerhedsudbydere og WAN (Wide Area Network). Funktionalitet afhænger mest af alt af din firewall.

Gennemsigtighed i betaling

Fleksibel måned-til-måned-fakturering og kun løbende + 30 dages binding. Få desuden 7-dages gratis prøveperiode.

Er du interesseret i at høre mere?

Hos ENVO IT tilbyder vi 7 dages gratis prøveperiode. 
Torkel Fredly Partner, Infrastruktur Konsulent

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com