Microsoft Cloud.

Udviklet til din virksomhed

Microsoft Cloud er alle produkter fra Microsoft samlet et sted. Flyt serveren fra serverrummet op i skyen.

I stedet for at have 3.parts antivirus programmer, benyt Microsoft Defender i Microsoft 365 eller tildel blot office programmerne via en licens fra Office 365. Microsoft har gjort det muligt at samle alt et sted og derved betale månedligt og hele tiden have forretningen skalerbar, både op og ned.

ENVO IT har eksperterne der kan guide dig og din forretning i den korrekte retning så du kun køber hvad du har behov for. Læs mere nedenfor omkring de forskellige produkter eller kontakt os endelig for en mere uddybende samtale eller et møde hvor vi kan snakke om hvad vi kan hjælpe dig med.

Microsoft Cloud

Vi tilbyder gratis eksperthjælp

til overgang til Office 365.

Virksomheder i alle størrelser kan nu helt gratis få en ekspert med mere end 15 års erfaring til at hjælpe med overgangen til Office 365.

Vi er med hele vejen fra planlægningsfasen og helt til afslutning med dialog og støtte.

Læs mere her
Office 365

Office 365.

Office 365 er en abonnementsbaseret service fra Microsoft, som er førende på markedet. Office 365 samler de bedste værktøjer til at optimere produktivitet, samarbejde og sikkerhed i en cloudbaseret løsning.

ENVO IT A/S råder over eksperter, som kan hjælpe dig med til fulde at udnytte de muligheder, der ligger i Office 365.

Office 365 giver dig adgang til Office-pakken der indeholder det velkendte Word, Excel og PowerPoint og ikke mindst Outlook. Derudover giver Office 365 adgang til mange andre applikationer der kan hjælpe dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning, samarbejde og meget mere. Ved at bruge Office 365 får du automatisk opdateringer og er derfor altid sikret at være på nyeste version af programmerne.

Microsoft 365.

Microsofts 365 løsninger er ved at blive den nye standard. Efter kæmpe succes med Office 365 har Microsoft taget skridtet videre og er nu ved at integrere Windows og andre produkter i skyen.

Envo IT er din partner på rejsen mod skyen, hvor vi rådgiver, sælger licenser, laver design, flytter dine data og drifter dine løsninger.

Fordelen med Microsoft 365 er at du får rigtig mange tjenester samlet et sted og du betaler kun en fast pris per bruger. Microsoft 365 løsninger inkluderer: Windows OS, Office produkter, Mail, Fil services (OneDrive/SharePoint), Intranet (Yammer/SharePoint), Sikkerhed (Antivirus/Advanced Threat protetion) og rigtig mange andre produkter der gør din IT nem og sikker.

Microsoft 365 integrerer også rigtig godt med Microsoft Azure og Microsoft Dynamics 365 .

Microsoft 365 - Windows + Office + EMS
Microsoft 365 - Windows + Office + EMS

Microsoft Azure.

Microsoft Azure er Microsofts samling af moderne Cloudløsninger. Saml alle dine serverer, data, apps, og tjenester i skyen og drag nytte af en global samling af datacentre.

Microsoft Azure er attraktivt for alle virksomheder, fordi det kan understøtte alle platforme. Produktet er ydermere skalerbart, og kan anvendes af alle virksomhedsstørrelser. I korte træk kan Azure hjælpe din virksomhed med skalering, produktivitet, ydeevne og ikke mindst pålidelighed. Med en oppetid på 99,9% er du garanteret at kunne arbejde når og hvor det passer dig.

Lad ENVO IT hjælpe med at rådgive din forretning til at komme godt i Azure og lad os sammen finde den bedste løsning for Jeres forretning.

Skal vi snakke sammen?

Hvordan kan ENVO IT hjælpe din virksomhed?

Ring mig op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig
vores betingelser for behandling af dine
personoplysninger
.