Microsoft Sikkerhed

Frantz og Torkel

Microsoft Defender Suite

Bliv beskyttet mod cybertrusler af Microsofts Defender produktsuite.

Denne serie af produkter er innovativ, meget omfattende i sin bredde og prismæssigt attraktiv.
Uanset hvilken branche man kommer fra og uanset størrelse virksomhed, kan Microsoft Defender højne din IT-sikkerhed.

Sikkerhedsanalyse

Passer din sikkerhedsløsning ind i dit IT-miljø?
Hvis din virksomhed benytter en cloud-løsning, et virtual desktop eller lignende, skal din sikkerhed passe dertil.

Det nytter ikke noget at have en traditionel IT-sikkerhed til et miljø baseret på cloud computing.

Vores sikkerhedsteam kan lave en vurdering af din IT-sikkerhed.
Vi identificerer dine sikkerhedsgaps og hjælper dig med at lukke dem.

Få en sikkerhedsanalyse

Microsoft Defender Suite

Microsoft Defender Suite er en innovativ serie af sikkerhedsprodukter fra Microsoft.
Vores sikkerhedsteam er specialister i Defender Suite.

Uanset størrelsen på din virksomhed og hvilken branche i opererer i, vil Defender Suite kunne hjælpe med at højne niveauet på jeres IT-sikkerhed.

Du behøver ikke købe ind på alle produkter i serien. Det er muligt at starte et sted, og op– eller nedjustere løbende alt efter behov. Det betyder at du kan få avancerede sikkerhedsværktøjer til rådighed, for en økonomisk overkommelig pris.

Hør mere om Microsoft Defender Suite

Integreres nemt med Microsoft 365

Hvis din virksomhed allerede bruger Office 365, så er det lige højrebenet at tage Defender og de øvrige værktøjer hos Microsoft i brug.
Produkterne integrerer godt, og giver dig det som skyen og Office 365 gav: Mulighed for at samarbejde med kunder og kollegaer fra alle enheder, alle lokationer til hver en tid beholdes intakt.

Sikkerhed kan rent faktisk sættes op så det ikke er irriterende.

Skal vi tage en uforpligtende snak?
Torkel forklarer forfra

Frantz Dhin,
Cloud and Cybersecurity Specialist, siger:

“Min holdning er, at enhver organisation bør have et sikkerhedsprogram og ikke bare en enkelt leverandørs sikkerhedsprodukt.

Microsoft Defender suiten er det produkt jeg kender, som på den økonomisk mest attraktive måde, dækker flest kategorier som jeg mener bør findes i en organisations sikkerhedsprogram. Som sikkerhedsperson er jeg begejstret for denne suite af værktøjer, men de skal sættes rigtigt op for at gøre nytte.”

FAQ

Den mindste Defender for Business starter ved kr. 18,90 om måneden, og kan købes i løs vægt. Det vil være en god start for de fleste.

Et problem er at når produktet kommer direkte ud af boksen så er det ikke indstillet på en måde som yder optimal sikkerhed. Der er et ”sweet spot” at ramme hvor produktet konfigureres til maksimal sikkerhed uden at være til gene i det daglige arbejde. Som med alle andre sikkerhedsprodukter, så kan du få brug for hjælp til at ramme dette.

Microsoft sikkerhed dækker meget bredt, så det giver ikke mening at sammenligne med bare én konkurrent da ingen har den samme bredde. Punkt for punkt ligger Microsoft godt når man sammenligner deres EDR løsning med andre EDR løsninger, eller når man sammenligner deres SIEM løsning med andre SIEM løsninger.

Nej, der findes selvfølgelig alternative produkter derude fra en række virkeligt dygtige virksomheder og det der objektivt set er det bedste skifter jævnligt. Det vi kan sige med sikkerhed er, at Microsoft sikkerhed er virkelig virkelig godt, og i forhold til prisen vurderer vi at cost/benefit ved Microsoft sikkerhed er noget af det bedste man kan få.

Vi tilbyder en lang række services omkring licenserne og Microsoft sikkerhed. Vi kan blandt andet opsætte produktet så du får mest ud af det. Ud over det kan vi også gennem vores service desk overvåge alarmer fra produktet og vi kan hjælpe med at reagere på dem. Det gælder såvel de som bare skal have en enkelt licens, og de som skal have sat et stort avanceret SIEM system op og have særligt udformet sikkerhedskonfiguration til deres arbejdsredskaber.

Vil du også forbedre din virksomheds IT-sikkerhed?

Lad en af vores Microsoft Specialister ringe dig op, så vi kan vende dine muligheder.
Frantz Dhin Partner, Cybersikkerhed

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.