Få den rette løsning med Microsoft 365

Microsoft produkter logo

Vi gør det nemt for dig at vælge Microsoft 365

Virksomheder i alle størrelser får hos os gratis etablering, gratis flytning og så stiller vi vores eksperter til rådighed, når de vælger deres Microsoft 365 løsning hos os.

Vi er med hele vejen fra planlægningsfasen og helt til afslutning med dialog og støtte.

Effektivt samarbejde med Microsoft 365

Med Microsoft 365 får I gode muligheder for at samarbejde i realtid, i alle aspekter af organisationen.

Uanset hvor din medarbejder befinder sig eller om de arbejder fra en PC eller en mobilenhed, har de mulighed for at deltage i onlinemøder, arbejde i realtid i delte dokumenter, og dele Office-filer med andre kolleger.

Applikationer der gør det nemt at samarbejde
OneDrive, SharePoint og Teams tager din organisations muligheder for at samarbejde, til helt nye højder.

Der er mulighed for at oprette små separate teams, som kan samarbejde om enkelte projekter, dele filerne i OneDrive, præsentere dem online via Teams, redigere i realtid – og se hinandens ændringer markeret, så man ikke går glip af noget, og meget andet.

OneDrive giver desuden mulighed for sikkert at lagre, dele, og tilgå filer.
Det medvirker øget datasikkerhed, da behovet for at dele filer i mails eller lign. bliver overflødigt.

Fortæl os om dine udfordringer
Forskellige enheder med windows mapper åbne

Oplev mobilitet med Microsoft 365

Den moderne arbejdsform inkluderer muligheden for hjemmearbejde, og det ser ikke ud til at den gammeldags facon med faste kontortider vender retur.

Høj effektivitet – uanset hvor du er
Med Microsoft 365 er du sikret en hybrid arbejdsplads, der medvirker at dine medarbejdere kan arbejde hvorfra de end befinder sig. De kan nemt og sikkert tilgå virksomhedens data, og samarbejde problemfrit uanset sted.

Med de medfølgende værktøjer, vil dine medarbejdere kunne samarbejde effektivt, uanset hvor de befinder sig.
Det er muligt at dele dokumenter i skyen, afholde onlinemøder eller chats, dele dokumenter og selvfølgelig tilgå mail og kalender.

Vil du høre mere?

Få et højt niveau af sikkerhed

Microsoft 365 giver dine medarbejdere mulighed for at være produktive, uden at gå på kompromis med IT-sikkerheden.

Microsoft bruger, i omegnen af seks milliarder kroner, årligt på sikkerhed.

  • Multifactor authentication sikrer, at det er din medarbejder, der logger ind, og ikke en trussel udefra.
  • Dine filer forbliver krypterede, selv når de er i bevægelse.
  • Office-applikationerne indeholder privatlivs- og sikkerhedskontroller, som hjælper med at beskytte din organisation og dine medarbejdere mod malware og phishing.
  • Microsoft udbyder automatisk spamfilter og virusbeskyttelse på alle e-mails dine medarbejdere sender og modtager.

Du kan også læse mere omkring Microsoft Defender Suite her, samt vores forskellige sikkerhedsløsninger her.

Vil du have en sikkerhedsanalyse?
Iphone i brug
Fordele ved Microsoft 365
checkmark lazyloadimg

SAMARBEJDE

Uanset hvor din medarbejder befinder sig eller om de arbejder fra en PC eller en mobilenhed, har de mulighed for at deltage i onlinemøder, arbejde i realtid i delte dokumenter, og dele officefiler med andre kolleger.

checkmark lazyloadimg

MOBILITET

Med Microsoft 365 er du sikret en hybrid arbejdsplads, der medvirker at dine medarbejdere kan arbejde hvorfra de end befinder sig, og nemt og sikkert tilgå virksomhedens data.

checkmark lazyloadimg

SIKKERHED

Microsoft 365 giver dine medarbejdere mulighed for at være produktive, uden at gå på kompromis med IT-sikkerheden.

checkmark lazyloadimg

MACHINE LEARNING

Microsoft 365 øger produktiviteten, ved at foreslå dig en hjælpende hånd når det synes rigtigt.
Eksempelvis vil bookingen i Outlook intuitivt foreslå dig ledige tider og placeringer, og PowerPoint kommer med designforslag til din præsentation.

checkmark lazyloadimg

OFFENTLIG DATASIKKERHED – GDPR

I Microsoft 365 er der indbygget funktioner, der hjælper dig med at overholde persondataloven (GDPR), og andre mere industrispecifikke reglementer.

checkmark lazyloadimg

ALTID SYNKRONISERET

Microsoft 365 er cloud-baseret, og det betyder, at du kan starte på en PowerPoint-præsentation på arbejdet, og færdiggøre den på din smartphone derhjemme.

Så nemt er det at komme igang
Trin 1

Identifikation af behov

Første trin er en uforpligtende snak, hvor vi identificerer hvilke IT-behov din organisation har, og hvordan vi bedst kan løse dem.

Trin 2

Handlingsplan

Efter vi har identificeret din virksomheds behov, vælger vi, i samråd med jer, hvilke services i har behov for, for at kunne optimere jeres arbejdsgang.
Herefter udabejder vi en handlingsplan, så vi er klar til implementeringen.

Trin 3

Implementering

Når vi har identificeret jeres behov, valgt services og udarbejdet en handlingsplan, igangsætter vi implementeringen.
Vi er selvfølgelig med hele vejen, og sikrer os, at alt forløber som det skal. Vi er ikke færdige, før alle dine medarbejdere er glade og tilfredse med resultatet.

Ofte stillede spørgsmål til Microsoft 365

Er du i tvivl om hvilket abonnement du skal bruge er du altid velkommen til at kontakte os og få gratis rådgivning af vores Microsoft 365 eksperter om hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Nej, vi har de samme priser som Microsoft. Forskellen er at vi er en dansk forhandler med dansk support og service som kan hjælpe dig over på Microsoft 365. Køber du direkte fra Microsoft er supporteren baseret på websupport og online vejledninger – desuden er Microsofts telefonsupport kun for kritiske hændelser som er kategoriseret af Microsoft og typisk kun engelsktalende.

Hos ENVO IT faktureres der enten årligt, kvartalsvist eller månedligt. Vi anbefaler månedlig betaling, da det er nemmere at justere antallet af brugere på den måde.

Ja, Microsoft 365 er tilgængeligt fra alle enheder med netadgang herunder iPhone, iPad, Android osv. Office pakken, OneDrive lager og e-mail med kalender og kontakter er også tilgængeligt fra mobile enheder.

Ja, du kan til enhver tid op- eller nedjustere antallet af dine brugere.

Ja, du kan frit vælge mellem forskellige abonnementer som ENVO IT tilbyder. Nogen kan nøjes med en e-mail mens andre skal bruge den fulde Office pakke. Office 365 kan tilpasses helt efter dine behov.

Når du køber Microsoft 365 hos os så sørger vi for at oprette og klargøre hele Microsoft 365 portalen til dig og din virksomhed. Det vil sige at din nye Microsoft 365 er klar til at du opretter dit mail domæne, dine brugere, grupper og tildeler dem de ønskede Microsoft 365 licenser.

Når du køber Microsoft 365 hos os får du gratis migrering af din e-mail. Vi sørger for at din nuværende e-mail kommer sikkert over i din nye e-mail så der ikke er noget der går tabt. Hvis du har forskellige typer e-mail postkasser (fx fælles postkasser, delte postkasser o.l) så sørger vi også for at de kommer med over.

Ja, det kan du. Vi har ikke noget gebyr ved opsigelse af abonnement og ingen binding.

Du skal ikke betale for opdateringer og nye versioner af Office pakken – det er inkluderet i pakkerne. Nye versioner og funktioner hentes automatisk fra Microsoft.

Interesseret i at komme i gang?

Lad en af vores Microsoft Specialister ringe dig op, så vi kan vende dine muligheder.
Frantz Dhin Partner, Cybersikkerhed

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.