Kundeservice, Tillid, Bæredygtighed

Vi er en partnerejet virksomhed med 5 ligeværdige partnere. Dette sikrer balance i de beslutninger der tages.

Vi tror på, at vi med gode kundeoplevelser vil få anbefalinger og omtale og derved nye kunder. Dette sker i et sikkert tempo, der ikke går ud over kvaliteten til de virksomheder vi allerede har eksisterende samarbejde med.

For os er også miljøet vigtigt i arbejdet med bæredygtighed, vi har derfor vores helt egen miljøpolitik. Læs mere om ENVO for ENVIRONMENT her

Vi er ENVO IT A/S

Kundeservice

Kundeservice handler om den tætte relation mellem brugere og IT Partner og i sidste ende mennesker, der arbejder sammen med andre mennesker.

Hos ENVO IT har vi valgt ikke at prioritere marketing med tomme løfter. Derimod er al vores energi lagt i at give vores medarbejdere optimale betingelser for at kunne yde den bedste support.

Vi tror på at glade og motiverede medarbejdere yder en bedre support, og at det kommer vores kunder til gode.

Vi arbejder i kundefokuserede teams, hvilket sikrer, at vores medarbejdere og kunder kender hinanden, og vi tror at det er altafgørende at udvikle en stærk relation.

Som kunde vil du derfor aldrig opleve at blive et nummer i rækken – du skal altid kunne komme igennem til et menneske, der kan og vil hjælpe dig – når du ringer får du fat på Thomas, Christian, Mark osv., altså én, der kender dig og din virksomhed.

Vores teams tankegang sikrer også, at vi altid har den mest kompetente medarbejder til at løse netop din opgave.

Tillid

IT er i dag forretningskritisk og derfor er tillid altafgørende for et succesfuldt partnerskab. Vi har tillid til vores medarbejdere og de ydelser vi tilbyder, og dette betyder at vores kunder har tillid til os.
Dette opnåes af et langt og sundt partnerskab som alle får maksimalt udbytte af baseret på netop tilliden til hinanden og partnerskabet.

Derfor arbejder vi ikke med tunge kontrakter eller binder vores kunder på ”hænder og fødder” – tilliden sikrer den lange relation. Vi tror på, at vi fastholder kunder med lysten til et produktivt samarbejde, fremfor lange bindinger.

Tillid til vores medarbejderne er nøglen til et godt arbejdsmiljø. Vi har tillid til, at du som medarbejder bruger dine evner og tid bedst muligt og fokuserer på at servicere vores kunder efter bedste evne – hver dag.

Som medarbejder arbejder vi selvstændigt, men bruger vores kollegaer når der er behov for sparring og altid med kunden i fokus.

0
Træer plantet

Bæredygtighed

Hos ENVO IT tager vi ansvar!

Ikke blot for vores kunder, deres IT og vores medarbejder, men også den verden som vi er fælles om og en dag skal give videre til vores børn og deres børn.

Bæredygtighed er derfor vores tredje værdi.

Bæredygtighed handler blandt andet om balance – den balance, der skal til, når man vil drive en sund og bæredygtig virksomhed på lang sigt.

Teamet

Torkel Fredly

Torkel Fredly

IT- og Netværksspecialist

Karl-Emil Pedersen

Karl-Emil Pedersen

Managing Partner

Christian Carlsen

Christian Carlsen

IT specialist og
Cloud konsulent

Mark Lajer

Mark Lajer

Apple specialist og
Cloud konsulent

Frantz Dhin

Frantz Dhin

IT Manager og
Løsningsarkitekt

Thomas Martin Grome

Thomas Martin Grome

IT specialist

Ny medarbejder

William Skov

IT specialist

Ny medarbejder

Niels H.S. Nielsen

Konsulent

Ny medarbejder

Mike Sand

IT specialist

Ny medarbejder

Sebastian Petersen

IT supporter