Persondatapolitik

hos ENVO IT A/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ENVO IT A/S. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

ENVO IT A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside.
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Sender os spørgsmål, kontaktformularer eller feedback.
  • Interagerer med vores AI chatbot, Chatsimple, hvor vi indsamler dine forespørgsler for at kunne forbedre vores service og besvarelser.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på envo-it.dk er ENVO IT A/S, Sankt Annæ Plads 13,5.sal, 1250 København K, cvr nr. 40609857

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dit samtykke til udveksling af personoplysninger kan til enhver tid til- og afmeldes. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi har vores hjemmeside hos Siteground , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Siteground’s datacentre. Vi anvender Chatsimple som vores AI chat-tjeneste, hvor de modtager og behandler data i henhold til deres egen databeskyttelsespolitik.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata.
  • At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@envo-it.dk.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com