Brug din sunde fornuft og opnå 99% IT-sikkerhed

IT-sikkerhed behøver ikke koste en bondegård. Mange sikkerhedsforanstaltninger har I formentligt allerede adgang til via jeres eksisterende licenser. Spørgsmålet er bare, om I har opsat og aktiveret det hele?

Er det virkeligt så simpelt at opnå 99% IT-sikkerhed? Bare at bruge sin sunde fornuft?

Ja, faktisk er det ikke langt fra virkeligheden. Microsoft har undersøgt og dokumenteret, at hvis du har en udvidet version af Microsoft 365 og din virksomhed følger nogle grundlæggende sikkerhedsprincipper, så reducerer du risikoen for at blive angrebet af hackere med 99%.

Kontakt vores sikkerhedseksperter
En hånd i en sort læderhandske med en adgangsnøgle, stjæler følsom information, databrudskoncept stock illustration

DIGITAL SIKKERHED

3 trin til 99% IT-Sikkerhed

Trin 1

Læs de 5 principper for grundlæggende sikkerhedshygiene

Trin 2

Book et møde og få en gennemgang af dine sikkerhedsindstillinger. Følger I de 5 principper?

Trin 3

Gennemfør nødvendige tiltag internt med hjælp fra din eksisterende IT-leverandør eller i samarbejde med os

5 principper for 99% IT-sikkerhed

Princip #1: Opsæt multifaktorgodkendelse
Multifaktorgodkendelse (MFA) kan hjælpe med at beskytte din konto mod uautoriseret adgang, selv hvis dit password bliver stjålet eller gættet.

Princip #2: Stol ikke på nogen
Zero Trust handler grundlæggende om ikke at stole på nogen, når det gælder IT-sikkerhed. Vi skal vide, hvem du er og hvor du er, før du får adgang.

Princip #3: Bliv alarmeret når som helst
En moderne antimalware-løsning gør det sværere for hackeren at trænge igennem dine sikkerhedslag og du bliver alarmeret, hvis det lykkes hackeren at finde jeres svage punkt.

Princip #4: Opdater jeres IT-systemer
Mere end halvdelen af de virksomheder, der bliver ramt af ransomware, har ikke opdateret deres systemer. Hvornår har I sidst opdateret jeres IT-systemer?

Princip #5: Beskyt følsomme data
Beskyt dine følsomme data ved at lave løbende backup, klassificere og kryptere følsomme data, så kun de tilsigtede modtagere kan læse dem.

99% Security

99% IT-Sikkerhed

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed… skal vi nu til at tale om det igen?

Du har hørt det før. Truslen om cyberkriminalitet mod danske virksomheder er fortsat meget høj. Angrebene fra hackerne bliver mere avancerede og rammer både små og store virksomheder.

Den øgede trussel kunne hurtigt lede tankerne hen på, at du bør skrue op for sikkerheden og investere i en masse nye, smarte sikkerhedsløsninger. Men behøver du egentlig det?

Måske ikke. Der er absolut nogle virksomheder, der skal øge sikkerheden. Men i mange tilfælde handler det mere om at skrue på det, virksomheden har i forvejen og følge nogle fundamentale principper.

Ifølge Microsofts nyeste Digital Defense Report vil grundlæggende sikkerhedshygiene beskytte jer mod 99 % af alle cyberangreb.

Læs mere om de 5 principper, der kan styrke jeres grundlæggende IT-sikkerhed:

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det er gratis! Vi afsætter 20 minutter sammen med dig til at se nærmere på de 5 principper. Herefter – hvis du altså synes, det giver mening – følger vi op med en mere grundig gennemgang, hvor vi sammen tjekker om de fem principper er aktivereet i dit Microsoft 365-abonnement og i Secure Score-portalen. Efter denne gennemgang modtager du et referat og en rapport, som du kan benytte til at skrue på sikkerheden. Hvis det viser sig, at du har brug for hjælp til at aktivere et eller flere af principperne, kan dette udføres af en af vores sikkerhedseksperter efter at en pris for dette arbejde er blevet aftalt.

Selvfølgelig! De fleste IT-leverandører i Danmark har et godt kendskab til IT-sikkerhed og kan hjælpe dig med at implementere de forslag eller opgaver, vi identificerer på vores møde. Der er ingen forpligtelse for din deltagelse.

Nej, du behøver ikke bruge et M365-abonnement for at disse principper fungerer. Der findes andre udbydere af tjenester, der ligner den pakke af sikkerhedstjenester, som Microsoft M365 leverer, men disse kan ikke administreres ved hjælp af Secure Score på samme måde.

Ikke nødvendigvis. Det afhænger af hvad I ellers har implementeret af tjenester fra andre udbydere. En licens som Microsoft 365 Business Premium dækker alle 5 principper, og derfor kan det være en ide at opgradere nogle eller alle licenser, hvis du finder, at der er behov for dette i din organisation.

Ja det gør du! Vi viser dig, hvordan du nemt kan hente en statusrapport fra Secure Score og vi laver også en rapport fra mødet, hvor vi opsummerer vores forslag til aktiviteter, du eventuelt bør implementere. Du vælger selv, om du vil følge op på dette internt, hos din egen IT-leverandør eller os.

Bliv kontaktet af en sikkerhedsekspert

Frantz Dhin Partner, Cybersikkerhed

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com